Wat zeggen anderen over eev.

 

Bestuur Quadraam Gelderse Onderwijsgroep

“eev heeft bij Quadraam meerdere projecten gedaan. Het begon met het inrichten van de multifunctionele ruimte Het Convent in het bestuursgebouw, voor alle Quadraam-medewerkers. Dit is een groot succes geworden. Het convent is voor vele doeleinden geschikt gemaakt en collega’s maken er dagelijks gebruik van. De ruimte ademt sfeer en functionaliteit uit. Het is er voor veel mensen fijn werken. Na deze opdracht volgden er al snel meer en heeft eev de bestuurskamers, verschillende verblijfsruimtes voor leerlingen en personeelskamers voor docenten ingericht.”

“De samenwerking met eev is professioneel en persoonlijk. Zij is erg goed in het gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing, draagt zelf veel ideeën aan maar blijft open staan voor de wensen van de klant. Ze is proactief, plezierig in contact en komt haar afspraken na. eev heeft een groot netwerk en dat biedt vele oplossingsmogelijkheden voor de wensen die er zijn. Ook werkt ze keurig binnen vooraf vastgestelde budgetten. Daarbinnen is ze creatief en gaat ze voor de kwalitatief beste oplossing.”

Bekijk Conferentieruimte Het Convent.

 

Bewoners Moderne Boerderij Zwolle

“eev heeft een ongekend talent om de klantwens om te zetten naar een tastbaar inrichtingsontwerp.”

“Ze kan zich buitengewoon goed kan verplaatsen in de stijl van de klant en dat met een juiste balans gecombineerd met de stijl van nu. Met trots op het eindresultaat kan ik zeggen dat eev ons geweldig geholpen heeft met het herinrichten van de woonkamer en woonkeuken.”

Bekijk Moderne Boerderij Zwolle.

 

Wieke & Wessel woning uit 1900 Velp

“eev heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer, keuken en serre. We zijn heel blij met het resultaat.”

“Ze heeft goed naar ons geluisterd en onze smaak en wensen in het plan terug laten komen. Verder is het contact fijn en voor vragen kan je altijd bij haar terecht.”

Linda Hauwert eigenaar Hauwert Advocatuur

“eev heeft mij naar tevredenheid geholpen met het interieur van ons nieuwe kantoor. Vooral de door eev interieur uitgezochte schilderijen zijn prachtig, maar ook de planten en de uitgezochte accessoires ‘kloppen’ in het geheel. Na de styling van eev was onze vergaderruimte echt af. We hebben veel complimenten over deze ruimte gekregen.”

“eev luistert goed naar je als klant én heel belangrijk denkt met je mee in oplossingen en mogelijkheden. Aanrader!”

 

J. de Wit rector Lyceum Elst (Gelderland)

“Onze nieuw te bouwen aula stond nog niet eens op papier getekend, toen we eev benaderden voor de inrichting. We wilden een sfeer die leerlingen uitnodigt er te verblijven, binnen een budget en te realiseren in een hele krappe tijd. Die inrichting is er én hij was op tijd en binnen budget.”

“eev heeft snel en in overleg met verschillende gebruikers en leveranciers een inrichting ontworpen die een grote hal maakt tot een fijne plek. Ze heeft daarbij mij als eindverantwoordelijke veel werk uithanden genomen, maar me steeds betrokken bij de belangrijke stappen.”

Bekijk Aula Lyceum.

 

Malou & Jasper nieuwbouwwoning Lichtenvoorde

“eev is een kei in haar vak! Ons interieur was redelijk compleet op een lange kale wand na waar we graag een wandmeubel/werkplek wilden creëren. eev heeft ervoor gezorgd dat dit nu de eye-catcher van ons interieur is geworden.”

“Ze is creatief, doorziet direct je stijl en vult dat aan met net een beetje extra durf!”

Bekijk Werkplek Lichtenvoorde.

 

Bestuur Quriuz

“eev heeft na een korte briefing een conceptvoorstel gedaan dat direct aansloot bij onze wensen. Naast het concept heeft eev interieur voor ons verschillende inrichtingsplattegronden gemaakt. Alle meubels en een deel van de accessoires zijn ook door eev besteld. Erg prettig omdat het ook om maatwerk meubels ging. eev hield hierbij goed rekening met zowel de uitstraling als de functionaliteit. Tijdens het hele traject verliep het contact erg prettig en was zij altijd goed op de hoogte. Nadat de ruimte was ingericht heeft eev samen met ons gekeken of alles aan de verwachtingen voldeed. Vragen die we over een meubel hadden heeft ze direct opgepakt en aan ons teruggekoppeld.”

“Iedereen die Het Innovatielab binnenkomt is onder de indruk van de ruimte en dat zijn wij zelf ook nog elke dag. eev Interieur bedankt hiervoor!”

Bekijk Het Innovatielab.