Voorjaar 2018 werd eev benaderd of zij de nieuwe aula voor de scholen Het Westeraam en Lyceum Elst kon inrichten.

De aula werd op dat moment gebouwd en er was een strakke deadline: na de zomervakantie moest deze in gebruik genomen worden. Voordat eev met haar plan begon, heeft zij aan de eindgebruikers -leerlingen en docenten- gevraagd wat de wensen en behoeften waren. Hier kwam uit dat deze plek een lichte ruimte moest worden met natuurlijke materialen, een hoek voor snacks en de hoofdkleuren van de scholen (rood, groen en blauw).

eev heeft gekozen voor een lichtgrijs gemêleerde linoleum vloer met speelse diagonale rode, groene en blauwe lijnen. Zij heeft verschillende zitjes gecreëerd; hoge, standaard en lounge, met verschillende modellen en kleuren stoelen met allen een wit frame. eev heeft verrijdbare houten banken laten maken. Deze- en de kunstplant creaties van de leerlingen geven een natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Voor eventule drankjes en snacks heeft eev een balie ontworpen en laten maken. Boven deze balie hangt een krijtbord voor het menu of leuke illustraties.

Benieuwd wat eev voor jou kan betekenen?

J. de Wit rector Lyceum Elst

“Onze nieuw te bouwen aula stond nog niet eens op papier getekend, toen we eev benaderden voor de inrichting. We wilden een sfeer die leerlingen uitnodigt er te verblijven, binnen een budget en te realiseren in een hele krappe tijd. Die inrichting is er én hij was op tijd en binnen budget.”

“eev heeft snel en in overleg met verschillende gebruikers en leveranciers een inrichting ontworpen die een grote hal maakt tot een fijne plek. Ze heeft daarbij mij als eindverantwoordelijke veel werk uithanden genomen, maar me steeds betrokken bij de belangrijke stappen.”