De basis van de woonkamer staat als een huis. Alleen mist nét dat laatste stukje wat de ruimte persoonlijk maakt en zorgt voor een sfeervol geheel. eev heeft gekeken naar kleur, stijl, opbergmeubilair, verlichting en accessoires. Daarnaast heeft eev een werkplek ontworpen in het middenstuk dat de keuken en woonkamer verbindt.

De door eev ontworpen werkplek heeft een strak design met een eikenhouten bureau -met lades en open vakken- en wandschappen. Voor de wand en het zwevende kastje is gekozen voor een terracotta kleur. Een warm accent in deze woonkamer.

 

Door het warme rood en eikenhout aan de industriële basis toe te voegen gaat de woonkamer meer leven. Bovendien komt dit hout terug in de keuken. Moderne design accessoires, zoals abstracte wandposters, een zwart metalen dressoir en de messing tafellamp van Menu passen perfect in het geheel.

De grote foto van het stel, wandelend in de natuur, maakt de woonkamer persoonlijk en hierin komt tevens het kleurenpallet terug. Om ook in de keuken het terracotta terug te laten komen heeft eev de Ferm Living plantenbak en servies in een zelfde kleurtoon geadviseerd.

Contact eev.

Malou & Jasper

“Ze is creatief, doorziet direct je stijl en vult dat aan met net een beetje extra durf!”

“eev is een kei in haar vak! Ons interieur was redelijk compleet op een lange kale wand na waar we graag een wandmeubel/werkplek wilden creëren. eev heeft ervoor gezorgd dat dit nu de eye-catcher van ons interieur is geworden.”