Hoe werkt eev.

 

// Ontmoet

Er vindt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Om een goed beeld van- en gevoel bij de ruimte te krijgen, bekijkt eev deze het liefst op locatie en bespreekt zij de wensen met de eindgebruiker. Mocht de ruimte (nog) niet beschikbaar zijn, dan kan deze ook middels beeldmateriaal bekeken worden.

Offertes worden op maat gemaakt, op basis van wat jij eev vertelt. Iedere ruimte en wens is namelijk uniek. Wel kan eev voordat het gesprek plaatsvindt informatie en een prijsindicatie geven.

// Onderzoek

Als de offerte akkoord is gaat eev zich verder verdiepen in de interieurvraag. Ze wilt jou (de eindgebruiker) leren kennen en je vraag snappen voordat zij begint aan het creatieve proces.

// Creëer

Na het onderzoeken gaat eev bezig met concepting: het creatieve gedeelte. Zij ontdekt en onderzoekt diverse kleuren, materialen en producten totdat ze de beste matches voor jou heeft gevonden. Deze worden uitgewerkt tot een visueel interieurplan.

// Presenteer

Het interieurplan met de daarbij horende materialen worden vervolgens aan jou gepresenteerd. Na de presentatie verwerkt eev de eventuele feedback.

// Realiseer

eev kan je ook helpen met het realiseren van het interieurplan. Zij assisteert je graag bij het kopen van meubels, verlichting, gordijnen en accessoires. Tevens kan zij deze inkopen voor jou doen.

Daarnaast kan eev je gedurende het project begeleiden en in samenwerking met de juiste partijen de ruimte inrichten.

eev’s interieurplan.

Afhankelijk van de vraag, kan het interieuradvies uit de volgende onderdelen bestaan:

// 2D plattegrond
// kleuren- en materialenplan
// meubel- en accessoireplan
// raamdecoratieplan
// lichtplan
// 3D visualisaties
// shopping lijst

 

Heb jij een interieurvraag?