Herenhuis Velp-Noord

ontwerp

indeling in 2D plattegrond
kleuren en materialen
stijl en sfeer
lichtplan
stijl en vorm meubilair en accessoires
ontwerp stalen deuren
De begane grond van dit herenhuis in Velp-noord heeft een totale verbouwing ondergaan. Zo is de muur tussen woonkamer en keuken opengebroken en zijn er 2 doorgangen met maatwerk stalen deuren en haard in het midden voor in de plaats gekomen. De mahonie vloer in de woonkamer is zwart gebeitst en in de keuken is gekozen voor een grijze pu-gietvloer. Zowel voor de basis, als meubilair verlichting en accessoires, is gekozen voor natuurlijke, rijke materialen met subtiele kleurtinten. Een mooie mix van comfortabel design en speelsheid, met hier en daar een aantal ‘wilde’ dieren verstopt.

De voorheen landelijk/klassiek blauwe keuken is nu een modern, gezellige en heerlijk lichte ruimte geworden. De voorheen verstopte radiatoren hebben een nieuwe witte coating gekregen en zijn nu een passend element in dit karakteristieke herenhuis. De lichtgrijze woonkamerwand loopt door in de keuken, waardoor deze de ruimtes verbindt.

De speelkamer voor de twee meiden mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Deze is voorzien van het oud roze Katie Scott Animal behang en de Little Architect meubeltjes van Ferm Living.