Appartement Arnhem Centrum

ontwerp

indeling in 3D visuals
kleuren en materialen
stijl en sfeer
maatwerk meubilair
De bewoners houden van modern design en een inrichting die niet standaard is. Door de mix van gladde (zoals metaal en leder) en zachte (stof) oppervlaktes ontstaat er een goede balans en wordt voorkomen dat de moderne ruimte te kil wordt. Eye catchers zijn onder andere de gele Artifort Slice chair en de abstracte hanglamp Vertigo van Petite Friture. Design wordt gecombineerd met comfort en maatwerk: het blauwe zwevende uitlopende tv meubel, de kasten en de vierkante bartafel grenzend aan het kookeiland. Door het vlak achter het schilderij dezelfde blauwtint als het tv-meubel te geven, loopt dit in elkaar over en lijkt het een geheel. Het expressieve schilderij komt zo nog beter tot zijn recht. Voor deze slaapkamer is een kast op maat ontworpen. De kast is mat antraciet en voorzien van greeploze deuren en lades van diverse groottes. De open tussenruimte is zeer geschikt voor het etaleren van boeken. Het blauw geschilderde vlak op de wand laat het witte Auping bed goed tot zijn recht komen. De kapstokhaken van Woud zijn geïnspireerd op de achterkant van een vliegtuig. Een leuke knipoog naar één van de hobbies van de eigenaren.