Werkplek Lichtenvoorde

ontwerp

indeling in 2D plattegrond
kleuren en materialen
stijl en sfeer
meubilair en accessoires
De basis van de woonkamer staat, alleen mist nét dat laatste stukje wat de ruimte persoonlijk maakt en zorgt voor een sfeervol geheel. Bij dit project is gekeken naar kleur, stijl, opbergmeubilair, verlichting en accessoires. Daarnaast is er een werkplek ontworpen in het middenstuk dat de keuken en woonkamer verbindt. De door eev ontworpen werkplek heeft een strak design met een eikenhouten bureau -met lades en open vakken- en wandschappen. Voor de wand en het zwevende kastje is gekozen voor een terracotta kleur. Een warm accent in deze woonkamer. Door het warme rood en eikenhout aan de industriële basis toe te voegen, gaat de woonkamer meer leven. Bovendien komt dit hout terug in de keuken. Design accessoires, zoals abstracte wandposters, een zwart metalen dressoir en de messing tafellamp van Menu passen perfect in het geheel. Om ook in de keuken het terracotta terug te laten komen is de Ferm Living plantenbak en servies in een zelfde kleurtoon geadviseerd.