Herenhuis Arnhem-Noord

ontwerp

indeling in 2D plattegrond
kleuren en materialen
stijl en sfeer
meubilair en accessoires
Achter het Sonsbeek park in Arnhem staat het herenhuis waarvan eev de benedenwoning heeft ingericht. Het is een lichte hoge ruimte met authentieke details, zoals zwart marmeren schouwen, sierlijsten en ornamenten op het plafond. De voorheen donkergrijze kasten in de kamer ensuite hebben een frisse wittint gekregen. De inrichting heeft naturelle tinten met een oud roze wand en messing accenten. De 3 luik spiegel was onderdeel van een oude kaptafel. De hoge ruimte vroeg om een bijzondere hanglamp. eev maakte er één van multiplex ringen en reageerbuisjes. Passend bij het interieur en een subtiele eye catcher. Voor de radiator in de keuken is een maatwerk ombouw gemaakt. Erboven zijn zwevende schappen gemonteerd. De slaapkamer heeft een warme donkerblauwe tint gekregen met bijpassende blauwgrijs velours gordijnen met bruine onderrand. Voorheen lag hier rode vloerbedekking. Met de verbouwing is deze weggehaald. Hieronder kwam de mooie granito vloer tevoorschijn. Fotografie: withlouphotography en Mylène Timessen