Keuken Praktijkschool Didam

ontwerp

indeling in 2D plattegrond
kleuren en materialen
stijl en sfeer
maatwerk meubilair
De horeca keuken is een plek waar leerlingen met de docent hun creativiteit kwijt kunnen, waar ze willen én kunnen leren en door de praktische inrichting zichzelf kunnen redden. Het is een groene creatieve plek geworden waarbij ‘het buitenleven naar binnen brengen’ centraal staat. Op de rvs keukens na heeft eev deze keuken geheel ontworpen en gerealiseerd in samenwerking met verschillende partners. Blauw, groen en rood zijn de primaire kleuren. eev heeft de oude tafelonderstellen hergebruikt, blauw laten coaten en voorzien van een passend tafelblad. De door eev ontworpen houten vakkenkast en verrijdbare counter zorgen voor de natuurlijke uitstraling. De met de hand getekende kunstwerken op de wandtegels laten de kinderen op een speelse wijze kennis maken met verschillende soorten groenten en fruit. Daarnaast leren ze door de metrieke stelsels de gewichts- en litermaten.